Over ons

Slijterij Hennie Berendsen, passie voor dranken

Home

Over het bedrijf

Slijterij Berendsen: een familiebedrijf.

Welkom bij Slijterij Berendsen. De slijterij is in oktober 1959 opgericht door Piet Berendsen en was gevestigd aan de Kuipersdijk in Enschede. Begin jaren ´80 wordt de zaak overgenomen door Hennie Berendsen. Hij breidt de slijterij verder uit en vestigt het bedrijf in 1991 in een mooi pand aan de Deurningerstraat 27 in Enschede.

De zaak gaat over van vader op zoon. De 3e generatie Berendsen, Robin, heeft per 1 januari 2007 de slijterij overgenomen. Robin werkt al sinds zijn 12e in het bedrijf en heeft veel verstand van het slijtersvak. Hij heeft in 2004 zijn liquoristen diploma behaald en is op de hoogte van de nieuwste producten en ontwikkelingen.

Over de slijterij

Wie een bezoek aan de slijterij brengt, staat versteld van het geweldige oppervlak van de verkoopruimte (700m2). Uiteraard kunt u bij slijterij Hennie Berendsen gemakkelijk voor de deur parkeren op een zeer ruime eigen parkeerterrein aan de zijkant van het pand.

Ruim assortiment whisky's, bieren en wijnen

Wij staan in Enschede en omstreken bekend als een slijterij met een zeer breed assortiment. We hebben meer dan 1200 soorten whisky's, 1000 soorten bier en een zeer ruim aanbod aan wijnen uit verschillende werelddelen. Ook ons assortiment tequila's, gin, wodka en rum is zeer uitgebreid. En mochten we het product dat u zoekt toch niet in ons assortiment hebben, dan proberen we het voor u te bestellen.
"Hebben we niet, kennen we niet"

Beste slijterij van Nederland 2004

Naast een zeer breed assortiment, bieden we goede service en hebben we deskundig en vriendelijk personeel in dienst. Niet voor niets is slijterij Hennie Berendsen in 2004 door de SlijtersUnie uitgeroepen tot beste slijterij van Nederland! Hier zijn we erg trots op en wij doen er alles aan om de kwaliteit hoog te houden. Mede hierdoor behoorden wij in 2014 tot de top-10 beste slijterijen van Nederland.

Cadeaus en relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een mooi cadeau of relatiegeschenk? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben veel geschenkverpakkingen voor wijn, bier, whisky en nog veel meer. We kunnen ook een door uzelf samengesteld pakket verpakken. Wilt u een cadeau laten bezorgen? Ook dat kan via onze bezorgservice.

Wijnproeverij: u bent van harte welkom

Wij streven ernaar om minstens 1 keer per jaar een grote inloopproeverij te houden. Er staan dan veel wijnen uit verschillende landen open. Onze leveranciers zijn dan ook aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Iedereen is hier welkom. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor evenementen waarbij Berendsen aanwezig is.

Neem contact op