Cadeau‘s en pakketen

Bijzondere cadeau’s voor iedere gelegenheid

Home

Geschenkservice

Verjaardag, geslaagd, nieuw huis, jubileum, getrouwd....
Er is altijd wel een reden om iemand te verrassen met een leuk cadeau. En dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Slijterij Hennie Berendsen vindt u heel veel leuke cadeaus, zoals bierpakketten, wijnkistjes, mooie whisky- en cognacgeschenken, mooie likeuren van Zuidam of een port uit bijvoorbeeld een geboortejaar. Voor elk wat wils. Uiteraard kunnen wij ook pakketten naar uw wens voor u samenstellen.

Kerstpakketten en relatiegeschenken

Tevens verzorgen wij kerstpakketten en relatiegeschenken. Deze bezorgen wij netjes ingepakt bij uw bedrijf of uw klanten wanneer het u uitkomt. Komt u op tijd langs, dan kunnen wij met u uw wensen doornemen. In overleg is veel mogelijk!

Kistjes wijn

Zoekt u een mooi kistje wijn? Ook dan bent u bij Slijterij Hennie Berendsen aan het goede adres! Wij hebben een mooie selectie kistjes wijn klaar staan voor u, maar u kunt ook zelf een aantal flessen wijn uitkiezen en door ons in een kistje laten verpakken. Wij hebben kistjes voor 1, 2, 3, 4 en 6 flessen wijn.

Cadeaus en pakketten: het oog wil ook wat

Bij Berendsen kunt u pakketten laten samenstellen in alle soorten en maten. We hebben hiervoor verschillende verpakkingsmaterialen zoals mandjes, zinken emmers, mooie kisten etc. Samen met u kunnen we precies het pakket maken dat u zoekt. De mogelijkheden zijn eindeloos; wij kunnen u het beste adviseren en de mogelijkheden laten zien als u even langs komt in onze mooie winkel! Onderstaand slechts enkele voorbeelden...

 

Vragen? Neem contact op