Ons whisky assortiment

Het genieten begint bij Berendsen

Home

Whisky

Bent u een echte whisky liefhebber? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit meer dan 1.200 whisky's, verschillende whiskyglazen en whiskygeschenken. Ook als u beginnend whiskydrinker bent zit u hier goed. De whisky's komen van over de hele wereld, zo hebben we single malts en blends uit Schotland, Japan, India, Nederland, Canada, Zuid-Afrika, etc.
Wij bieden niet alleen malts en blends maar bijvoorbeeld ook bourbons, single grain whisky en Irish whiskey.

Whisky's Berendsen

Het vakkundige personeel legt u graag het verschil uit tussen een single malt of een blended, daarnaast helpen ze u bij het vinden van de juiste dram met goed advies en veel proef mogelijkheden. Ook worden er regelmatig whiskyproeverijen georganiseerd in het prachtige proeflokaal dat aanwezig is in de slijterij. U bent bijzonder welkom om lekker te neuzen in het uitgebreide assortiment in onze slijterij.

Het Whisky Huis

Bent u niet in de gelegenheid om onze slijterij te bezoeken, dan kunt u onze webshop bezoeken. In onze whiskywebshop vindt u uitgebreide achtergrondinformatie en een belevingsbeschrijving zodat u thuis rustig een prachtige whisky kunt uitzoeken. Bezoek hier onze webshop: www.hetwhiskyhuis.nl

Het Whisky Huis