Ons gedestileerd assortiment

Alles tussen Amereto en Żubrówka

Home

Gedistilleerd

U vindt bij Slijterij Hennie Berendsen een groot aanbod aan gedistilleerd uit zowel binnen- als buitenland. Bent u liefhebber van een zoete likeur of juist gek op een bittertje, u kunt bij ons altijd slagen.

Binnenlands gedistilleerd

Nederland heeft een breed scala aan gedistilleerd en veel van deze dranken kunt ook vinden in onze slijterij. Wellicht bent u bekend met bitters, jenevers en likeuren van eigen bodem maar wist u dat wij bijvoorbeeld ook heerlijke Nederlandse cognac, gin, vodka en eaux-de-vie in ons assortiment hebben? En dat is nog maar het topje van de ijsberg! Wij weten zeker dat wij u kunnen verrassen met de prachtige smaken uit eigen land.
Gedistilleerd Berendsen

Buitenlands gedistilleerd

Dankzij het ruime winkeloppervlakte van onze slijterij zijn we er trots op dat we een ruim aanbod aan buitenlands gedistilleerd voor u hebben. Zo vindt u bij ons o.a. armagnac, bitters, calvados, cognac, gin, grappa, rum, tequila, whisky, wodka, etc. Het is te veel om op te noemen en wij nodigen u dan ook uit om eens langs te komen en het één en ander te proeven. Wij helpen u graag met het vinden van een mooie fles gedistilleerd.