Productiegebied: Regio: Veneto.Morenic heuvels ten zuiden van het Gardameer.
Druiven: Geproduceerd in beperkte hoeveelheden van geselecteerde witte druif Turbiana (100%).Teeltsysteem: traditioneel met leiboom.
Bodemsamenstelling:: Kleiachtige gronden van glaciale oorsprong.
Vinificatie- en productiesysteem: Vinificatie met zachte persing van de hele druiven in longpersen, fermentatie bij gecontroleerde temperatuur (15-16°C.), bewaring in thermisch geconditioneerde inox tanks, koude botteling in steriele bottellijn.
Organoleptische beschrijving: Droge witte wijn, zacht en met een goede structuur, het heeft een intens fruitig boeket.
Kleur: Licht strogeel, met groene reflecties.
Boeket: Karakteristiek, geurig en fruitig.
Smaak: Fris, aangenaam en vol van smaak.
Serveertemperatuur: Koud serveren bij 8-10°C.
Bewaaradvies: Jong te drinken.Bewaar op een frisse, droge en donkere plaats.
Gastronomische suggesties: Wijn voor aperitief, past perfect bij vis, zeevruchten, hors d'oeuvre en lichte gerechten.