Inloggen
Winkelmandje

Duvel 24x33cl

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
50,49 41,73 Excl. BTW Excl. 3,90 Emballage
Zet op verlanglijstje

- Vandaag besteld is binnen 1 tot 5 werkdagen in huis

Op voorraad: 6
Toevoegen aan favorieten
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

SLOW BREWED TO PERFECTION

Slow brewed to perfection

Na zuiver bronwater, het hoofdbestanddeel van bier, is gerst de belangrijkste grondstof.
Gerst moet vijf dagen kiemen in de mouterij waarna er mout overblijft.
De kleur van het mout en bijgevolg ook van het bier wordt bepaald door de temperatuur.
Duvel krijgt zijn typische bitterheid door verschillende aromatische Sloveense en Tsjechische hopsoorten toe te voegen.
Wij gebruiken enkel exclusieve hoppen die erkend zijn om hun constante,uitstekende kwaliteit.

 

Duvel gist voor een eerste keer in kuipen, bij 20 tot 26°C.
De brouwer gebruikt hiervoor zijn eigen kweekcultuur.
De oorspronkelijke giststam, die Albert Moortgat in de jaren 1920 zelf selecteerde, is afkomstig uit Schotland.
Na de rijping in de lagertanks, waar het bier wordt afgekoeld tot -2°C, is de drank klaar om te bottelen.
Door extra suikers en gist toe te voegen, hergist het bier opnieuw in de fles.
Dat gebeurt in de warme kelders (24°C) en duurt twee weken.

 

Nadien komt het bier terecht in koude kelders, waar het zes weken verder rijpt en stabiliseert.
Deze extra lange rijpingsperiode is uniek en draagt bij tot de verfijnde smaak en het zuivere aroma van Duvel.

 

Dankzij zijn verrassend hoog alcoholvolume (8,5 %), zijn enorme schuimkraag, fijne pareling en zijdezacht mondgevoel onderscheidt Duvel zich duidelijk van andere Belgische bieren.

Specificaties

Type BierZwaar Blond
LandBelgië
Alcoholpercentage8,5 Vol %
VolumeKrat
MerkDuvel
CategorieBelgisch Bier
EAN Code002621800727
ArtikelcodeDUVEL-24X33
VerpakkingKrat

Stel een vraag over dit artikel

         

Winkelmandje

Wis filters

Filter

&nspb;

Annuleren
Bevestigen