Een gedurfde en toegeeflijke imperial porter, gebrouwen met chocolade en diverse chocolademouten.
Smaak: Begint met een aanwezigheid van vers gebak en decadente chocolade, geaccentueerd door tonen van donkere broodkorst en geroosterde hazelnoten. De afdronk is soepel en bevredigend, met hints van karamel en geroosterde mout, waardoor een lichte bitterheid in de mond achterblijft, die je verleidt om nog een slok te nemen.
Uiterlijk: Diep donkerbruin met een dichte kastanjekleurige schuimkraag.
Neus: Gevuld met tonen van pure chocolade die zich vermengen met de warme en aardse tonen van geroosterde mout en rogge.
Mouten: Marisotter, München lichte mout, Roggemout, Chocoladeroggemout, Lichte chocolademout, Donkere chocolademout, Carafa special T-2
Hop: Chocolade (cacaomassa, cacaoboter, cacaopoeder), Columbus, Geel sub
OG 25,6°; FG 8,8° ; IBU 35
Serveer 12–16 °C