Een keizerlijke vrucht van Vermouth en Scotch Whisky BA, gebrouwen met natuurlijke Estse kruiden.
Smaak: Licht geroosterde eikenmixen met zachte zoete kersenachtige wijntonen. Hints van karwijzaad, wilde bloemen en aromatische kruiden komen naar binnen voordat ze plaatsmaken voor walnoot en zelfs een licht vleugje rook. Je kunt er het beste van genieten als je bovenop een uitkijkpunt op een veenvuurtoren staat, net na een hevige herfstregen.
Uiterlijk: Diep kastanjebruin met een korte lichtbruine schuimkraag.
Neus: Rijke gekarameliseerde suiker met aalbessenjam, vijgen en fijn gedroogde kruiden.
Mouten: München, Maris otter lage kleur, Koekjesmout, Aromatische mout, Special B, Heidehoning
Hop: vlierbloesem, heide, sint-janskruid, goudsbloem, primula, lindebloesem, kamille, koningskaars, Vic Secret, Columbus, Hallertau blanc