Nieuws

Nieuws uit de wereld van dranken

Home

Covid-19 Maatregelen

''UPDATE 14 december - Tot ons geluk mogen wij, ondanks de nieuwe maatregelen, nog steeds geopend blijven. We houden onze gebruikelijke openingstijden aan, met uitzondering van de sluiting op donderdagavond om 20:00 uur.''

De Coronacrisis en de impact hiervan op de samenleving treffen ons allen, ook onze bedrijfsvoering heeft hier natuurlijk mee te maken. Wij volgen alle voorgestelde (regionale) maatregelen nauwgezet, zodat ook wij hierin onze verantwoording kunnen nemen. Vooralsnog blijft onze slijterij normaal geopend en blijven wij klaar staan voor onze winkel- én horecaklanten. Wij volgen de adviezen van het RIVM en zullen dit ook blijven doen. Wij vragen u zich te houden aan onze huisregels hieromtrent.

Bent u particulier en wilt of kunt u uw huis niet uit? Heeft u bezoek thuis binnen de Corona richtlijnen? Wij bezorgen in dat geval graag een aantal lekkere flesjes! Contactloos pinnen is hierbij mogelijk.

Informeer via 053 431 52 64

of mail uw bestelling naar info@slijterijberendsen.nl

en de mooiste whisky's bestelt u natuurlijk via Het Whisky Huis

Wat betreft de winkel proberen wij handcontact zoveel mogelijk te voorkomen en hebben hiervoor de volgende huisregels opgesteld. Wij verzoeken u:

  • * Gebruik te maken van de in-/uitgang aan de zijkant van ons pand (schuifdeuren)
  • * Een mondkapje te dragen
  • * Niet langer dan noodzakelijk in de winkel te verblijven, en onze winkel NIET te bezoeken als u corona symptomen heeft
  • * Ca. 1,5 meter afstand te bewaren tot andere klanten en het personeel
  • * Uw betaling het liefst met PIN te voldoen (cash betaling blijft uiteraard mogelijk)

Wij nemen in deze onwerkelijke tijden onze verantwoordelijkheid en vertrouwen erop dat u dit ook zult doen.