Nieuws

Nieuws uit de wereld van dranken

Home

Unieke Gin & Tonic Workshop

Even iets anders dan whisky! De juiste gin combineren met de juiste tonic is niet altijd even makkelijk. Daarom hebben wij hulp ingeroepen. Op woensdag 27 maart is er bij Slijterij Berendsen een Gin & Tonic Workshop, zodat je goed voorbereid de zomer in kan!

Tijdens de workshop krijg je zes verschillende gins te proeven, en wordt er verteld over de tonics van Fever Tree. Uiteraard ga je uiteindelijk zelf (onder deskundige begeleiding) ook echte Gin & Tonics maken. Wij zorgen overal voor, jij hoeft alleen maar een goede dorst mee te nemen.

Schrijf je nu in!

Inloop is vanaf 19.00 uur, en de workshop begint om 19.30 uur. Rond 21.00 uur is het afgelopen. De kosten voor deelname zijn 20 euro. Aanmelden kan door ons een mail te sturen, te bellen of door langs te komen in de slijterij. Je aanmelding geldt pas als de betaling is voldaan. Het bedrag kan je overmaken naar NL38INGB0665550286.